Square-konkareiden kehittämä mobiiliroolipeli Egglia: Legend of Redcap on saapunut länteen. Peli on parhaillaan saatavilla Android- ja iOS-laitteille, joille sen voi napata noin 11 euron hintaan.

Toiminnoiltaan Egglia nojaa vuoropohjaisuuteen, mikä ei näy vain sen taisteluissa, vaan myös pelialueiden tutkimisessa. Tarjolla on muutamia hallinnollisiakin elementtejä, kuten oman kylän rakentelua ja päähenkilöä avustavien henkikumppanien kehitystä.

Egglia: Legend of Redcapin kehittäjätiimiin ovat kuuluneet osaksi erityisesti sellaiset henkilöt Shinichi Kameoka, Michio Okamiya ja Yoko Shimomura. Kameoka tunnetaan varsinkin Mana-toimintaroolipelisarjan hahmotaiteesta, kun taas Okamiya on ollut tehnyt hajanaisia tuotantohommia esimerkiksi Romancing SaGa 3:n ja Final Fantasy Tacticsin parissa.. Shimomuran monet tietävätkin varmasti esimerkiksi Kingdom Hearts-, Street Fighter II- ja Final Fantasy XV -säveltäjänä.

Mukavan 18 minuuttia pitkän pelikuvavideon Egglian alusta voi katsastaa alta. Tiivistetymmän pelikuvatrailerin löytää vuorostaan sen alta.

Lisää luettavaa