Mobiilihitti The Roomilla huimat myyntiluvut

The Room -pulmapelisarja on myynyt 14 kuukaudessa huimat 5,4 miljoonaa kappaletta, ja kehittäjällä on pari painavaa sanaa mobiilipelien nykyisestä suunnasta.

7.3.2014 09:15

Pulmanratkaisupelisarja The Roomia on myyty jo 5,4 miljoonaa kappaletta reilun vuoden aikana, kehittäjä Fireproof Games on paljastanut.

Kaksiosaisen sarjan ensimmäistä peliä on myyty 14 kuukauden aikana 4,2 miljoonaa kappaletta, jonka lisäksi viime joulukuussa julkaistua The Room Twota on ehditty ostaa kaikkiaan 1,2 miljoonaa kertaa. Brittikehittäjän mukaan myyntisaavutus saatiin aikaan ilman markkinointi- tai PR-panostuksia, ja studion perustaja Barry Meadella olikin muutama painava sana mobiilipelien kehittäjille:

-Ehkä mobiilipelit tarvitsevat vähemmän datapaskaa ja enemmän kehittäjiä, jotka uskovat pelaajiin ja siihen, mitä pelaajat haluavat, Meade totesi Twitter-tilillään.

The Room Two on ladattavissa iOS:lle ja Androidille 2,69 euron hintaan, jonka lisäksi kiitellyn pulmanratkaisun pariin pääsee alle eurolla myytävän sarjan ensimmäisen osan kautta.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa