MMO-uutuus New World sai räjähtävän lähdön – Amazon lupaa korjauksia pitkiin jonotusaikoihin

700 000 samanaikaisen pelaajan raja meni rikki heti julkaisupäivänä.

29.9.2021 20:50

Amazonin useaan otteeseen lykkääntynyt massiivimoninpeli New World saapui vihdoin ulos tiistaina ja vieläpä melkoisen vastaanoton saaneena. Jo julkaisupäivänään kolonialistiseikkailu rikkoi 700 000 yhtäaikaisen pelaajan rajapyykin ja on istunut vastaavilla lukemilla vielä päivää myöhemminkin Steamin suosituimpana pelinä vakiosuosikkien Counter-Strike: Global Offensiven ja Dota 2:n edellä.

Pelaamiskokemuksen kannalta pelaajarynnäkkö ei ole tälläkään kertaa ollut mikään täysin positiivinen asia. Runsas kiinnostuksen määrä on johtanut nimittäin monien kohdalla siihen, että pelaamaan pääseminen on vaatinut alkuun pitkässä odotusjonossa seisomista.

Steamin suosituimmat pelit keskiviikkoiltana 29. syyskuuta.
 

– Menneet 24 tuntia ovat olleet uskomattomia ja näkemämme tuki New Worldille on ollut mahtava. Ymmärrämme, että jotkin pelaajat ovat törmänneet pitkiin jonotusaikoihin ja olemmekin kovassa työn touhussa muutamien asioiden parissa käsitelläksemme näitä ongelmia. Jatkamme lisäpalvelinten pystyttämistä ja kasvatamme jo olemassaolevien palvelinten kapasiteetteja, kunhan olemme testanneet kunnolla kyseiset muutokset, Amazonin suunnalta kerrotaan.

Seuraavan kahden viikon aikana Amazon tarjoaa pelaajille myös ilmaisen mahdollisuuden siirtää oman hahmonsa ilmaiseksi palvelimelta toiselle. Tarkoituksena toimenpiteellä on auttaa pelaajia pääsemään pelaamaan mahdollisimman sutjakkaasti.

Lähde: SteamDB, New World (kotisivu)

Lisää luettavaa