MMO-hitti Lost Ark saa uutta tarina- ja raid-sisältöä jo tässä kuussa

Lost Ark alkaa laajentumaan tasaiseen tahtiin.

3.3.2022 11:06

Viime kuussa virallisen länsijulkasunsa saanut korealainen MMO-hitti Lost Ark on saamassa jo mukavasti uutta sisältöä. Pelin virallisella sivulla kerrotaan, että pelin korealaisessa versiossa nähtyä sisältöä ryhdytään lisäämään länsiversioon tasaiseen tahtiin.

Ensimmäinen sisältöpäivitys saapuu jo maaliskuun aikana. Siihen lukeutuu kokonaan uusi episodi, jonka tarinan puitteissa pelaajat pääsevät suorittamaan tehtäviä Isterin ja Illusion Bamboon saarilla. Legendaarista Kadania etsiessä kohdataan myös uusia ja tuttujakin hahmoja, mutta syvennytään myös Siderealsien taustoihin.

Uuden tarinaepisodin pariin pääsee läpäisemällä Feiton-osuuden sekä Yorn: Let There Be Light-, Whispering Islet: Star of our Story- ja Illusion Bamboo Island: End of Trials -tehtäväkokonaisuudet. 

Maaliskuun päivitykseen sisältyvät myös loppupelin puolelle sijoittuvat Abyss-raidit. Niissä kahdeksan pelaajaa kohtaavat perinteisempiä Guardian-raideja haastavampia yhteenottoja, joissa keskeisinä piirteinä ovat kolme toinen toistaan haastavampaa vaihetta, aikaraja sekä rajattu määrä elvytyksiä.

Lost Arkin maaliskuun päivitykselle ei annettu vielä julkaisupäivää, mutta mukaan lupaillaan myös muita lisäyksiä, muutoksia ja bugikorjauksia. Tarkemmat yksityiskohdat sekä myös tulevien kuukausien sisältökartta vahvistuvat lähempänä julkaisua.

Lähde: Playlostark.com

Lisää luettavaa