MM-kisapari Suomi-Sveitsi: Pelinkehittäjät vastakkain

Suomen matka MM-jääkiekkoturnauksessa jatkuu tänään ottelulla Sveitsiä vastaan. Pelaajalehti.com asettaa otteluiden innoittamana maiden pelinkehittäjät vastakkain.

8.5.2012 12:40

Jääkiekon maailmanmestaruudesta kamppaillaan tulevina viikkoina tiiviisti. Kotikisojen ja leijonahengen innoittamana Pelaajalehti.com pyrkii pieksemään vastustajamaan parhaat pelinkehittäjät tarkoin valitulla kisatiimillä. Kilpailu käydään yksi-vastaan-yksi -periaatteella ja Suomen riveistä nostetaan tarvittavan kaliiperin kehittäjä löylyttämään haastaja.

Sveitsin leike

Sveitsillä on pelinkehityksen saralla yhtä paljon mahdollisuuksia piestä Suomi, kuin itse kiekko-ottelussakin. Sveitsin ehkä menestynein ja ainakin tuotteistaan tunnettu kehittäjä on GIANTS Software, jonka erilaiset maataloussimulaattorit ovat pelimaailman outolintuja. Käytännössä vain pc:lle julkaistut traktoritekeleet ovat vuoden 2012 myötä saapuneet viimein konsoleille. Tuorein julkaisu kehittäjältä on Nintendo 3DS:lle saatava Farming Simulator 2012 3D.

Kivenkova suomileijona

Suomen riveistä ei siis tarvitse heittää kaukaloon ykköskärkeä, vaan ne voidaan säästää loppuotteluihin. Nyt tarvitaan nälkäisiä nuoria leijonia.

Sveitsin viljelysimulaatoreita vastaan Pelaajalehti.comin toimitus laitaa äskettäin pc:llä mainetta niittäneen Almost Humanin Legend of Grimrock -pelillään.

Tulos

Eiköhän tämä matsi ole tässä ja selvä jo ensiminuuteilta. Suomi voittaa suvereenisti. Klassinen luolastolegenda vie Sveitsin maatilasimulaattoria, kuin Keke käkikelloa.

Suomi kohtaa tänään Sveitsin MM-jääkiekko-ottelussa, joka näkyy ilmaiseksi MTV3:n AVA-kanavalla klo. 20:00 alkaen. Ottelua voi seurata myös maksullisen Canal+:n kautta.

Lisää luettavaa