MM-kisahuuma saavuttaa FIFA 14:n ilmaiseksi

Jalkapallon MM-kisahuumaan pääsee toukokuun lopulta alkaen mukaan myös FIFA 14:ssä Ultimate Team -pelitilan laajetessa ilmaiseksi.

25.5.2014 03:35

Jalkapallon MM-kisat käynnistyvät pian ja näin ollen niiden siivellä ratsastava virallinen kisapeli on jo kauppojen hyllyillä. Urheilupelijätti Electronic Arts on kuitenkin aikeissa ottaa suuresta urheilutapahtumasta ilon irti myös vielä FIFA 14 -pelissään julkaisemalla sen Ultimate Team -pelitilaan oman World Cup -osionsa.

Ilmaisen päivityksen myötä peliin lisättävä World Cup -kokemus tuo Ultimate Teamiin mahdollisuuden pelata sekä yksin että netissä jalkapallon maailmanmestaruudesta uuden turnauksen muodossa. Ultimate Teamille tyypilliseen tapaan pelaajat rakentavat turnaukseen omat joukkueensa pelaajista, joita he avaavat käyttöönsä ostamalla joko oikealla tai virtuaalisella rahalla erilaisia pelaajapaketteja Ultimate Teamin omasta sisäisestä kaupasta. 

World Cup -osiota varten EA on luonut peliin kokonaan omat pelaajapakettinsa. Pelaajista osan kyvyt saattavatkin näin ollen hieman poiketa versioista, joita on voitu tavata aiemmin Ultimate Teamin päätilassa. Uutuutena pelaajien kansallisuudet voivat kuitenkin nyt myös vaikuttaa siihen, miten hyvin he sopivat yhteen muiden pelaajien kanssa.

Suunnitelmana EA:lla on, että World Cup -osuus pysyy Ultimate Teamissa lähinnä eräänlaisena sivuherkkuna. Yhtiön mukaan vanhaa Ultimate Team -joukkuettaan ei voi siirtää ottamaan osaa maailmanmestaruusturnauksiin, eivätkä uudet pelaajapaketit ole yhteensopivia varsinaisen Ultimate Team -päämuodon kanssa. Lupauksena kuitenkin on, että jokainen World Cupiin ostettu pelaajapaketti antaa pääsyn myös perinteisessä Ultimate Team -osassa käytettävään pelaajapakettiin ilman lisäveloituksia.

MM-kisojen tunnelmaan päästävä päivitys saadaan FIFA 14:n Xbox One-, Xbox 360-, PlayStation 4, PlayStation 3- ja pc-versioon toukokuun 29. päivä. Tarkempia lisätietoja World Cup -peluusta löytää oheisesta videosta sekä FIFA 14:n kotisivuilta.

Lähde: EA Sports

Lisää luettavaa