Miten käy kun Borderlands ammutaan kuuhun? Tuore video kertoo

Tuore 2K Gamesin video päästä näkemään Borderlands: Pre-Sequelin uusia temppuja.

27.5.2014 21:21

Reilu kuukausi sitten julkistetusta Borderlands: Pre-Sequelista on saapunut tarjolle rutkasti tuoretta pelikuvaa. Uudessa videossa Gearbox Software -tuottaja James Lopez ja 2k Australian tuottaja Joel Eschler hyppäävät pelin pariin peräti noin viideksitoista minuutiksi käydäkseen läpi tarkemmin, mitä luvassa onkaan.

Suuren roolin videolla ottaa tietysti uusi tapahtumapaikka, joka Pandora-planeetan sijaan on nyt Elpis-niminen kuu. Uusi sijainti ei tarkoita Pre-Sequelin suhteen vain, että tarjolla on tällä kertaa vain uusia maisemia, vaan heikompi painovoima ja hapen puute näyttelevät tärkeää osaa pelin mekaniikkojen suhteen. Esille videossa tuodaankin niin esimerkiksi pelin ilmavat hypyt sekä monet keinot käyttää hyödyksi pelaajien käytössä olevaa happivarastoa.

Edellyttäen, ettei myöhästelyjä tapahdu, on Borderlands: Pre-Sequel tekemässä tuloaan PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja pc:lle tulevan syksyn aikana. Kuten nimi vihjaa, sijoittuu peli ensimmäisen ja toisen Boderlands-pelin väliseen aikaan.

Lisää luettavaa