Mitä yhteistä on Mortal Kombatilla ja Power Rangersilla? Uusi Liu Kangin näyttelijä nyt ainakin

Uudella Mortal Kombat -elokuvalla on nyt niin oma Liu Kang, Mileena kuin Jax. Raideninkin rooli lienee nimmareita vaille varma.

24.3.2022 17:05

Sub-Zeron ohella aina vain useampi rooli on alkanut löytää näyttelijänsä uutta Mortal Kombat -elokuvaa varten. Heinäkuussa mukaan liittyneen Joe Taslimin lisäksi elokuvaan on viimeisimpänä kiinnitetty mukaan Ludi Lin (Aquaman, Power Rangers), Mehcad Brooks (Supergirl, True Blood) ja näyttelijätulokas Sisi Stringer.

Linin myötä Mortal Kombat -elokuva on löytänyt Liu Kanginsa, kun taas Stringer nähdään Kitana-klooni Mileenana. Brooks tulkitsee elokuvassa Jax Briggsia.

Omaa uutta keikkaansa Lin ehti tuuletella jo Twitterin puolella. Samalla hän osoitti kunnioitusta vuoden 1995 Mortal Kombat -elokuvassa Liu Kangia näytelleen Robin Shoun suuntaan.

Thor: Ragnarokissa nähdyn Tadanobu Asanon on kerrottu käyvän parhaillaan lisäksi viimeisiä neuvotteluja Raidenin osasta.

Teattereihin asti Mortal Kombat -leffaa on tavoiteltu maaliskuuksi 2021. Käsikirjoittaja Greg Russo on lupaillut, että elokuva kantaisi Yhdysvalloissa R- ja eli K17-ikäluokitusta.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa