Mitä Quantum Breakin jälkeen, Remedy? Luvassa uusia pelejä, mutta ei Alan Wakea

Quantum Breakin juuri valmiiksi saanut espoolainen Remedy Entertainment valotti tulevaisuuttaan. Luvassa on totta kai uusia pelejä.

8.6.2016 19:34

Suomen nimekkäimpiin pelistudioihin lukeutuva Remedy Entertainment suuntaa uusiin haasteisiin. Quantum Break -pelin huhtikuussa valmiiksi saaneen espoolaisstudion tuoreessa blogikirjoituksessa valotetaan Remedyn tulevaisuudensuunnitelmia, joihin lukeutuu rakenteellisten muutosten lisäksi totta kai lisää pelejä.

Ensimmäinen suuri uutinen on, että aiemmin vain yhteen suurpeliin kerrallaan keskittyneellä Remedyllä on nyt kaksi pelinkehitystiimiä. Sen myötä studio etsii uusia työntekijöitä riveihinsä kehittämään seuraavia suomalaisia hittipelejä.

Toinen tiimeistä on kehittänyt jo jonkin aikaa uutta AAA-luokan peliä, jota työstetään yhteistyössä uuden julkaisukumppanin kanssa. Näin ollen Remedyn pitkä yhteistyö Alan Waken ja Quantum Breakin julkaisseen Microsoftin kanssa näyttäisi päättyneen. Toinen tiimeistä on vasta aloittanut konseptoimaan omaa AAA-peliään, eli työt ovat hyvin varhaisessa vaiheessa.

Studio on vielä vähäsanainen tulevista peleistä, eikä niitä paljasteta vielä reiluun toviin. Näin ollen E3- tai Gamescom-julkistuksia on turha odotella. Blogissa kuitenkin vahvistetaan, ettei kumpikaan peleistä ole Alan Waken jatko-osa. Remedy silti tutkii mahdollisuuksia jatkaa Alan Waken tarinaa, mahdollisesti jopa muissa mediamuodoissa.

Pelikaksikon lisäksi Remedy jatkaa Quantum Break -pelin tukemista. Työn alla on jo uusi päivitys, josta lupaillaan lisää yksityiskohtia lähiaikoina.

Lähde: Remedy

Lisää luettavaa