Mitä olisivatkaan bileet ilman murhaa ja mummoja? Uusi Jackbox-pelipaketti on tulossa

Jackbox Party Pack 6 murhaa syksyllä.

2.4.2019 21:25

Kännykkää ohjaimina käyttävien Jackbox Party Pack -bilepelipakettien sarja jatkaa yhä porskuttamistaan. Maalis-huhtikuun vaihteessa Jackbox Games -studio paljasti Jackbox Party Pack 6:n, jonka se tuo niin konsoleille, pc:lle kuin Apple TV:n kaltaisille muillekin viihdelaitteille tulevan syksyn aikana.

Ensimmäisenä bilepelinä Jackbox Party Pack 6:een on vahvistettu Trivia Murder Party 2, joka laajentaa alunperin Jackbox Party Pack 3:ssa nähdyn ensimmäisen Trivia Murder Partyn ideaa. Luvassa on yhä siis pikaisiin triviakysymyksiin sidottua selviytymistaisteluja, mutta nyt mukana on myös uudenlaisia tapoja kuolla, kirottuja lahjoja sekä uudenlaisia minipelejä.

Pelikuvaa Trivia Muder Party 2:sta ei vielä ole. Sen menoa ja meininkiä on kuitenkin kiusoiteltu hieman erikoisemmalla videotapauksella.

Lisää pelejä Party Pack 6:een vahvistetaan paketin julkaisun lähestyessä. Aprillipäivänä Jackbox Games julkaisi itse asiassa jo toisenkin videon kiusoitellen peliä nimeltä Everybody Help Grandma. Toistaiseksi on tosin epäselvää, oliko kyseessä oikea lisäys Party Pack 6:n tarjontaan, vai nimenomaan vain aprillihassuttelua.

Lähde: Jackbox Games

Lisää luettavaa