Mitä mieltä sinä olet… The Last of Us Remasteredista?

The Last of Us Remastered on kaiken kansan saatavilla ja media on antanut tuomionsa. Mitä mieltä sinä olet PS3-seikkailun remasteroidusta uuden sukupolven versiosta?

9.8.2014 10:57

Ei voi kieltää, etteikö Naughty Dogin selviytymisseikkailu The Last of Us olisi ollut yksi viime vuoden pelitapauksia.

PlayStation 3 -peli kaappasi korkeita arvosanoja ja vuoden peli -palkintoja vasemmalta ja oikealta, ja kertoman mukaan se puskee pelien tarinankerronnallista rimaa rahtusen korkeammalle. Mikäli tämä ei vielä riittänyt, The Last of Us rikkoi myös vanhan sukupolven teknisia rajoja vakuuttavalla ulkoasullaan.

Nyt The Last of Usista on julkaistu uuden sukupolven PlayStation 4 -remasterointi, ja pelimedia ympäri maailmaa on antanut sille uuden tuomionsa. Vuosi PS3-version julkaisun jälkeen tehty The Last of Us Remastered toimiikin nykyteknologiaan päivitettyjen edellispolven pelien lippulaivana.

Pelimedian arvostelujen keskiarvoa mittaavissa palveluissa The Last of Us Remastered on kirjoitushetkellä saanut 95 metapistettä sadasta Metacriticissä ja 96,12 prosenttia GameRankingsissa. Pelaajan oman arvostelun remasteroinnista voi lukea syyskuun Pelaaja-lehdestä 144.

Nyt, kun innokkaimmat pelaajat ovat ehtineet napata pelin testattavaksi, haluamme kuulla sinun mielipiteesi. Onko peli remasteroinnin arvoinen? Kiinnostaako vuoden vanhan pelin pelaaminen hieman tehokkaammalla konsoliraudalla, vai koetko pelin nyt ensimmäistä kertaa? Entä iskeekö pelin moninpeli lainkaan vahvan yksinpelitarinan rinnalla?

Kirjoita omat kommenttisi ja arvostelusi joko alla olevassa uutiskommenteissa tai Pelaajalehti.comin boardeilla omassa The Last of Us -ketjussa.

Etkö ole Pelaajalehti.comin käyttäjä? Rekisteröidy täällä!

Lisää luettavaa