Mitä mieltä sinä olet… Super Smash Bros. Ultimatesta?

Tule ja kerro mielipiteesi Switchin omasta Super Smash Bros. -pelistä!

15.12.2018 08:55

”Mitä mieltä sinä olet…” on Pelaajan tasaisin väliajoin ilmestyvä juttutyyppi, jolla haluamme nostaa pääosaan lukijoiden keskustelun ja mielipiteeet ajankohtaisista peleistä.

Vuosi on jo lopuillaan, mutta parahiksi kuusen alle ennättää vielä muutama uusi pelijulkaisu. Näistä kenties monumentaalisin on Nintendo Switchin Super Smash Bros. Ultimate, joka on klassisen mätkintäsarjan ensiesiintyminen nykyisellä konsolisukupolvella. 

Nimensä mukaisesti Super Smash Bros. Ultimate lupaa olla monilla tavoin sarjan tähänastinen huipentuma. Peli tuo takaisin kaikki aiemmissa osissa nähdyt hahmot, ja lisääkin on ajan mittaan luvassa. Tapella voi lähes missä konsolikonfiguraatiossa tahansa, ja jopa vanhat kunnon GameCube-ohjaimet voi kaivaa kaappien perukoilta peliä varten.

Fanien lisäksi sarjan vahvasta paluusta on iloinnut myös media. Super Smash Bros. Ultimaten Metacritic-keskiarvo on varsin vaikuttava 93 pistettä sadasta, ja sitä on yllytty ylistämään useammalla taholla jopa sarjan parhaaksi osaksi. 

Nyt, kun ensimmäiset pelaajat ovat jo päässeet palaamaan taisteluareenoille, haluamme kuulla teidän mielipiteenne. Onko peli Smash-sarjan kruununjalokivi, vai kaipaatko takaisin vanhojen osien pariin? Huimaako sisällön määrä päätä, vai onko tarjontaa juuri tarpeeksi?

Kirjoita omat kokemuksesi tai arvostelusi alla olevaan kommentointisarakkeeseen tai vaikkapa Pelaajalehti.comin keskustelualueelle.

Etkö ole Pelaajalehti.comin käyttäjä? Rekisteröidy täällä!

Lisää luettavaa