Mitä mieltä sinä olet… Red Dead Redemption II:sta?

Tule ja kerro sinun mielipiteesi, onko Red Dead Redemption II niin mahtava kuin kaikki antavat ymmärtää.

3.11.2018 10:00

”Mitä mieltä sinä olet…” on Pelaajan tasaisin väliajoin ilmestyvä juttutyyppi, jolla haluamme nostaa pääosaan lukijoiden keskustelun ja mielipiteeet ajankohtaisista peleistä.

Vuonna 2010 ilmestyneen Red Dead Redemptionin jatkoa odotettiin hartaasti. Kun julkistus alkoi tulla ajankohtaiseksi, Rockstar Games otti kaiken irti ennakkohypestä ja kiusoitteli julkistusta pala palalta. Odotukset nousivat kertaheitoilla korkealle alkuperäisen pelin ja Rockstarin maineen takia.

Nyt kun lännensimulaatio on vihdoin julkaistu, pelimedia on ottanut Arthur Morganin seikkailut villissä lännessä vastaan superlatiiveja säästelemättä. Pelin avausviikonloppu nousi myös historian toiseksi menestyneimmäksi.

Rockstarin ensimmäinen varta vasten nykypolvelle rakennettu seikkailu on nostettu sukupolven parhaimmistoon, ja kirjoitushetkellä Red Dead Redemption II:n Metacritic-keskiarvo on 97 pistettä sadasta sekä Xbox Onella että PlayStation 4:llä. 

Nyt, kun innokkaimmat ovat ehtineet viettää villissä lännessä jo viikon päivät, haluamme kuulla teidän mielipiteenne. Onko Red Dead Redemption II hehkutuksensa ansainnut? Onko se sukupolvensa paras peli vai kenties jotakin aivan muuta?

Kirjoita omat kokemuksesi tai arvostelusi alla olevaan kommentointisarakkeeseen tai vaikkapa Pelaajalehti.comin keskustelualueelle.

Etkö ole Pelaajalehti.comin käyttäjä? Rekisteröidy täällä!

Lisää luettavaa