Mitä mieltä sinä olet… Red Dead Onlinesta?

Tule ja kerro mielipiteesi Red Dead Redemptionin kovasti odotetusta verkkopelipuolesta!

1.12.2018 08:56

”Mitä mieltä sinä olet…” on Pelaajan tasaisin väliajoin ilmestyvä juttutyyppi, jolla haluamme nostaa pääosaan lukijoiden keskustelun ja mielipiteeet ajankohtaisista peleistä.

Kiistatta vuoden ylistetyimpien pelien kärkeen kuuluvan Red Dead Redemption 2:n ilmestymisestä on aikaa jo kuukauden päivät, mutta uutuudenviehätys ei ota hälvetäkseen. Menneellä viikolla päivänvalon näki teoksen Red Dead Onlineksi ristitty verkkopelipuoli, joka aukesi pelaajille porrastetusti viikon mittaan.

Moninpelattavan tarinasisällön lisäksi Red Dead Online tarjoaa verkkopelaajille perinteisempiä kilpailullisia pelimuotoja 32 pelaajan battle royalesta ratsukisoihin. Lisää sisältöä lienee myös odotettavissa, sillä ainakin saman pelitalon käsialaa olevaa GTA Onlinea päivitetään säännöllisesti vielä viidenkin vuoden jälkeen.

Muistutuksen vuoksi todettakoon, että Red Dead Redemption 2:n Metacritic-keskiarvo on huikeat 97 pistettä sadasta sekä Xbox Onella että PlayStation 4:llä. Varsinaisen Onlinen viralliset arvostelut ovat edelleen kesken monella taholla, mutta ensikatsaukset ovat olleet positiivissävytteisiä myös mediassa.

Nyt, kun lännen nopeimmat pelaajat ovat jo päässeet pyssysankaroinnin makuun, haluamme kuulla teidän mielipiteenne. Jääkö yksinpelipuoli omalla kohdallasi moninpeli-ilottelun varjoon? Vetääkö Red Dead Online vertoja rakastetulle GTA Onlinelle? Voiko näitä kahta edes verrata?

Kirjoita omat kokemuksesi tai arvostelusi alla olevaan kommentointisarakkeeseen tai vaikkapa Pelaajalehti.comin keskustelualueelle.

Etkö ole Pelaajalehti.comin käyttäjä? Rekisteröidy täällä!

Lisää luettavaa