NHL-pelisarja pistää Suomen pelimyyntilistat joka vuosi uusiksi. Tämän vuoden versiota on vahdattu ennakkoon erityisen tarkasti, jättihän sarjaa tekevä EA Sports vielä viime vuonna uuden sukupolven version vielä tekemättä. NHL 15 on ensimmäinen uudelle sukupolvellekin saapuva virtuaalilätkä, minkä ansiosta se varmasti kiinnosti enemmän myös harvemmin lätkäpelejä pelaavia.

Innostus kuitenkin tuntui laantuvan, kun verkkoon kantautui ensimmäiset raportit uuden sukupolven versuin karsituista pelimuodoista. Lista sen kuin kasvoi ajan myötä, ja lopulta EA Sports paikkaili tilannetta ilmoittamalla tukun ilmaista lisäsisältöä peliin.

Nyt kaupoista löytyvään änäriin on ehditty tutustua jo hieman yli viikon verran, ja osa pelimediasta on antanut NHL 15:lle tuomionsa. Ristiriitainen vastaanotto näkyy selkeästi arvostelujen keskiarvoa mittaavissa verkkopalveluissa:

Metacriticissä NHL 15 on napannut kirjoitushetkellä 60 pistettä sadasta PlayStation 4:llä ja 62 pistettä Xbox Onella, kun taas Gamerankings-sivustolla arvostelukeskiarvo on 59,92 prosenttia PlayStation 4:llä ja 66,15 prosenttia Xbox Onella. Pelaajan arvostelu julkaistaan lokakuun Pelaaja-lehdessä 145, joka ilmestyy lokakuun ensimmäisellä viikolla.

Nyt, kun innokkaimmat pelaajat ovat ehtineet napata pelin testattavaksi, haluamme kuulla sinun mielipiteesi. Onko peli niin hirveä kuin arvostelut antavat ymmärtää? Tarvitsetko lainkaan karsittuja yksityiskohtia?

Kirjoita omat kommenttisi ja arvostelusi joko alla olevassa uutiskommenteissa!

Etkö ole Pelaajalehti.comin käyttäjä? Rekisteröidy täällä!

Lisää luettavaa