Mitä mieltä sinä olet… Far Cry 5:stä?

Innokkaimmat ovat ehtineet jo uppoutua Far Cry 5:n maisemiin. Tule ja kerro muille, mitä mieltä juuri sinä olet pelistä.

2.4.2018 11:00

”Mitä mieltä sinä olet…” on Pelaajan tasaisin väliajoin ilmestyvä juttutyyppi, jolla haluamme nostaa pääosaan lukijoiden keskustelun ja mielipiteeet ajankohtaisista peleistä.

Ubisoftin suursarja teki viime viikolla paluun Far Cry 5:n muodossa. Viime vuoden E3-messujen kynnyksellä paljastettu avoimen maailman rymistely on paluu perinteisempään Far Cry -kaavaan esihistoriallisen Far Cry Primalin jälkeen.

Pelin sijoittaminen yhdysvaltoihin vaarallisen uskonnollisen lahkon terrorisoimalle alueelle on herättänyt runsaasti keskustelua sikäläisen politiikan nykykuvioiden myötä. Sarja kalastelee myös yhteistyöpelien ystäviä entistä laajemmilla yhteistyömahdollisuuksilla.

Nyt, kun pelin on vihdoin ulkona, pelimedia on ottanut Far Cry 5:n vastaan sekä positiivisin että negatiivisn mielin. Kirjoitushetkellä pelin Metacritic-keskiarvo 81 pistettä sadasta PlayStation 4:llä, 76 pistettä pc:llä ja 84 pistettä Xbox Onella. Tällä viikolla ilmestyvään huhtikuun Pelaaja-lehteen rymistelyn arvostelee Paavo Niskala ja vaihtopelaajana Joonas Pikkarainen.

Nyt, kun kaikki pelin alkutaipaleella hankkineet ovat uppoutuneet suursarjan uutukaiseen, haluamme kuulla teidän mielipiteenne. Onko uusi asetelma onnistunut? Onko maailma tarpeeksi kattava ja monipuolinen? Toimiiko pelin hehkutettu yhteistyö tarpeeksi hyvin?

Kirjoita omat kokemuksesi tai arvostelusi alla olevaan kommentointisarakkeeseen tai vaikkapa Pelaajalehti.comin keskustelualueelle.

Etkö ole Pelaajalehti.comin käyttäjä? Rekisteröidy täällä!

Lisää luettavaa