Mitä mieltä sinä olet… Fallout 76:sta?

Tule ja kerro mielipiteesi juuri julkaistusta Fallout 76:sta!

17.11.2018 09:15

”Mitä mieltä sinä olet…” on Pelaajan tasaisin väliajoin ilmestyvä juttutyyppi, jolla haluamme nostaa pääosaan lukijoiden keskustelun ja mielipiteet ajankohtaisista peleistä.

Kun Fallout 76 menneenä kesänä julkistettiin, oli vastaanotto varovaisen epäileväinen. Ydinsodan raateleman maailman uudelleenrakentamisesta kertova peli näytti kyllä trailereilla varsin tutulta, mutta sen ilmoitettiin vievän pelisarjan ensimmäistä kertaa verkkopelimaailmaan.

Epäilyksistä huolimatta vuoden odotetuimpiin kuuluva moninpelikokemus julkaistiin vihdoin virallisesti menneellä viikolla, eikä kaikki ole mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Pitkällisestä beetatestauksesta huolimatta peliä vaivaavat monituiset bugit, eikä palvelinongelmiltakaan ole säästytty.

Fallout 76 on vielä niin tuore, etteivät varsinaiset toimittajien kynäilemät peliarvostelut ole vielä päässeet paperille asti, mutta yleisö on ehtinyt jo vahvasti ilmaista oman mielipiteensä. Pelin käyttäjäpistemäärä on Metacritic-palvelussa alustalla kuin alustalla keskimäärin kolme pistettä kymmenestä, ja sarjan uudesta suunnasta närkästyneitä nollan pisteen arvosteluja virtaa sisään tauotta.

Nyt, kun ensimmäiset maailmanlopun uudisraivaajat ovat mitä ilmeisimmin päässeet jo vauhtiin, haluamme kuulla teidän mielipiteenne. Ovatko Metacritic-käyttäjät oikeassa? Tuoko moninpeli uusia ulottuvuuksia Falloutin tuttuun maailmaan, vai kaipaatko paluuta vanhaan? 

Kirjoita omat kokemuksesi tai arvostelusi alla olevaan kommentointisarakkeeseen tai vaikkapa Pelaajalehti.comin keskustelualueelle.

Etkö ole Pelaajalehti.comin käyttäjä? Rekisteröidy täällä!

Lisää luettavaa