Mitä mieltä sinä olet… Bloodbornesta?

Huippuvaikealta Souls-sarjalta paljon perinyt PS4-yksinoikeuspeli Bloodborne julkaistiin tällä viikolla Euroopassa. Miltä hirviöjahti on sinusta maistunut?

28.3.2015 10:39

”Mitä mieltä sinä olet…” on Pelaajan tasaisin väliajoin ilmestyvä juttutyyppi, jolla haluamme nostaa esiin lukijoiden keskustelua ja mielipiteitä ajankohtaisista peleistä.

PlayStation 4:n odotetuimpiin yksinoikeuspeleihin lukeutuva Bloodborne julkaistiin keskiviikkona Suomessa. Suorastaan raivostuttavan vaikeista Souls-toimintapeleistä tuttu From Software jatkaa suositun pelisarjan perinteitä myös uusimassa tekeleessään, mutta suoranainen jatko-osa ruttoiseen Yharnamin kaupunkiin sijoittuva Bloodborne ei kuitenkaan ole.

Julkaisuviikollaan Bloodborne on kärsinyt jos jonkinmoisista pikkuongelmista. Näistä eniten huomiota ovat herättäneet tuskastuttavan pitkät lataustauot, joille pelin kehittäjät etsivät parhaillaan parannuskeinoa. Päivitystä on luvassa myös pelistä löydetyn, etenemisen kokonaan estävän esinebugin korjaamiseksi.

Hankaluuksista huolimatta Bloodborne on otettu loistavasti vastaan sekä fanien keskuudessa että pelimediassa. Arvostelujen keskiarvoa mittaavassa Metacritic-palvelussa Bloodbornelle on ropissut huimat 93 pistettä sadasta, mikä sijoittaa Bloodbornen tulostaulukoissa karvan verran kaikkien sitä edeltäneiden Souls-pelien edelle. Pelaajan oman arvostelun voi katsastaa huhtikuun numerosta 151.

Nyt, kun ensimmäisten pelaajien kuolemalaskuri on varmasti pyörähtänyt jo kolminumeroisten lukujen puolelle, on aika kertoa teidän mielipiteenne. Viekö hirviö miestä vai mies hirviötä? Ovatko pitkät latausajat piinanneet sinua? Tempaako salaperäinen juonikaari mukaansa?

 

Mallia kommentteihinsa voi ottaa vaikkapa viimeviikkoisen Battlefield Hardline -mielipidekyselymme kiintoisimmasta annista:

 Olen pelannut yksinpeliä parin tunnin edestä, ja mielestäni ihan pätevä tarinamoodi tähän mennessä. Suurin ero BF4:ään verrattuna on se, että Hardlinea on vain niin paljon hauskempi pelata. Ei harmaita hiuksia, ei hampaiden kiristelyä eikä ohjaimen heittelyä. -Kornholic

– Moninpelistähän se Battlefield sarja on tunnettu, mutta sekin tuntuu copy + pastelta parin uuden pelimuodon kera. Tästä olis voinu pudottaa yksinpelin pois ja tehdä pelistä suoraan sen mikä se nytkin on, eli DLC:n
Juissimehu312

– Beta riitti mullekkin, vika niitti oli ku jenkka alko soimaan autossa – siitä viimeistään tiesi olevansa väärässä pelissä (handlingistä puhumattakaan)AxsFin

 

Kirjoita omat kommenttisi ja arvostelusi Bloodbornesta alla olevaan kommentointisarakkeeseen tai vaikkapa Pelaajalehti.comin keskustelualueelle.

Etkö ole Pelaajalehti.comin käyttäjä? Rekisteröidy täällä!

Lisää luettavaa