”Mitä mieltä sinä olet…” on Pelaajan tasaisin väliajoin ilmestyvä juttutyyppi, jolla haluamme nostaa pääosaan lukijoiden keskustelun ja mielipiteet ajankohtaisista peleistä.

Menneellä viikolla ilmestyneen Battlefield V:n julkistuspäivää on vaikea unohtaa. Pelisarjan juurilleen toiseen maailmansotaan palauttava teos käsittelee taistelukenttien kauheuksia astetta harvinaisemmista näkökulmista muun muassa norjalaisen naissotilaan saappaista käsin, mutta uudenlainen lähestymistapa ei tuntunut pelin paljastuksen aikaan miellyttävän monia, eikä vihaiselta huutelulta voinut tuolloin välttyä.

Skandaalin jälkimainingit näkyvät edelleen pelin keräämissä käyttäjäarvosanoissa, mutta kriitikoilta Battlefield V on saanut julkaisuviikollaan suhteellisen lämpöisen vastaanoton. Metacritic-palvelussa pelin pistemäärä on alustasta riippuen 75-81 pistettä sadasta, ja sitä on kehuttu niin tarinallisesti vahvasta yksinpelikampanjastaan kuin jouhevasta joukkoräiskinnästäänkin.

Nyt, kun innokkaimmat eturintaman sankarit ovat jo päässeet kiinni toimintaan, haluamme kuulla teidän mielipiteenne. Heittääkö Battlefield V historiantuntemuksen jorpakkoon tunnedraaman tieltä, vai elävätkö elementit harmoniassa? Erottuuko peli edukseen muiden tänä vuonna julkaistujen verkkoräiskintöjen riveistä?

Kirjoita omat kokemuksesi tai arvostelusi alla olevaan kommentointisarakkeeseen tai vaikkapa Pelaajalehti.comin keskustelualueelle.

Etkö ole Pelaajalehti.comin käyttäjä? Rekisteröidy täällä!

Lisää luettavaa