Mitä kuuluukaan Borderlands-kehittäjille? Tässä pelikuvaa Battlebornista

Gearboxin uutukaispeli Battleborn uskaltautui ulos varjoista ja näytti maailmalle hieman, miltä pelin yhteistyökampanja näyttääkään.

20.9.2014 03:56

Pian on tullut kuluneeksi kolme kuukautta siitä, kun Gearbox Software toi julki tuoreen Battleborn-räiskintäpelinsä. Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle lupailtu tuotos ei ole juuri parrasvaloissa tämän jälkeen viihtynyt, mutta nyt siitä on julkaistu peräti 18 minuutin kestoinen esittelyvideo.

Uusi video keskittyy antamaan esimakua Battlebornin yhteistyönä pelattavasta kampanjatilasta. Pätkä antaakin erityisesti jo kuvan siitä, millaista tyyliä pelin toiminta seuraa ja millaisia eroja sen erilaisilla sankareilla saattaakaan olla toisiinsa nähden. 

Kampanjatila on toki kuitenkin vasta vain yksi puolikas Battlebornista. Kun peli alkujaan nimittäin viime heinäkuussa julkistettiin, lupailtiin siihen myös kilpailullista moninpelipuolta. Huomattava asia kyseisessä puolessa on ollut, että moninpeli vaikuttaisi olevan ensimmäisen persoonan räiskinnän ja verkkopohjaisen areenatoimintapelin hybridi. Siinä kun ei pelkkä räiskintä aina riitä menestykseen, vaan hahmoaan on välillä muun muassa kehitettävä kesken otteluiden ympäristöistä löytyvien tekoälyvihollisten avulla.

Battleborn on tarkoitus julkaista ensi vuonna. Reippaasti sitä ennen kauppoihin on saapumassa siis lokakuun 17. päivä vielä vanhoille konsoleille ja pc:lle julkaistava Borderlands: Pre-Sequel, jonka kehityksessä Gearbox on ollut myös kepeästi mukana. Ohesta löytää tuoreen trailerin myös kyseisestä pelistä.

Lisää luettavaa