Mitä jos battle royale -räiske tapahtuisikin autoilla? Ilmaiseksi pelattava Notmycar kurvasi Steamiin

Varovaisesti jo aiemmin julkisuudessa heilunut Notmycar on löytänyt tiensä battle royale -areenoille.

7.4.2019 09:07

Battle royale -markkinat ovat käyneet taas hieman ruuhkaisemmiksi, sillä uusi kilpailija on viilettänyt tappoareenoille. Perjantaista alkaen Steamin varhaisjulkaisutarjonnasta on voinut käydä nappaamassa kokeiluunsa ilmaisen Notmycarin, joka lähestyy suosittua pelityyppiä asettamalla pelaajat selviytymään aseistettuja ajoneuvoja ohjaten.

Ensimmäistä kertaa Notmycarista kuultiin jo vuosi sitten varsin tuntemattoman NMC Studiosin esittelemänä, mutta sittemmin sen on napannut talliinsa The Walking Dead: The Final Season -julkaisija Skybound Games. Kehittäjien mukaan Notmycarin olisi tarkoitus pysyä early access -pelinä ainakin puolisen vuotta, minkä aikana se saa tasapainoituksien ohella niin uusia pelitiloja, varusteita kuin tuen yli 40 pelaajan kamppailijamäärille.

Näin ennakkoon kaikkien pelillisten perustoiminnallisuuksien pitäisi olla Notmycarissa kuitenkin jo kohdillaan. Pelin ilmaisuus ei ole myöskään vain väliaikainen tarjous, vaan sen on tarkoitus pysyä kaikkien ulottuvilla veloituksetta valmistuessaankin.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa