Mistborn-kirjailija: Minun olisi pitänyt kirjoittaa Elden Ring George R.R. Martinin sijasta

Fantasiakirjailija ja FromSoftware-fani Brandon Sanderson toivoo, että hän olisi päässyt kynäilemään Elden Ringiä.

27.1.2022 11:41

Fantasiakirjailija Brandon Sanderson on todennut toivoneensa, että hän olisi päässyt kirjoittamaan FromSoftwaren tulevaa Elden Ring -peliä.

Mistborn– eli Usvasyntyinen-fantasiakirjasarjan luoja Sanderson totesi melko vitsailevaan sävyyn, että Game of Thrones -kynäilijä George R.R. Martinin sijaan hänen itsensä olisi pitänyt saada kutsu kirjoittamaan Elden Ringiä. Sanderson muistutti Intentionally Blank -podcastinsa livetaltioinnissa, ettei Martinilla ole erityisempää kiinnostusta videopeleihin.

Martin kertoi viimekesäisessä haastattelussa Elden Ringin kirjoittamisprosessista ja totesi itsekin, ettei hän ole erityisesti mikään peli-intoilija. Hän mainitsi kuitenkin pelailleensa joitakin klassikkoja, mukaan lukien Railroad Tycoon, Romance of the Three Kingdoms ja Master of Orion. Sanderson alleviivasi olevansa erityisesti FromSoftwaren seikkailujen fani.

– FromSoftware päättää tehdä fantasiapelin ja yhteistyötä fantasiakirjailijan kanssa, eikö niin? Ja he valitsevat jonkun, joka viettää päivänsä NFL-bloggaamalla sen sijaan, että olisi pelannut heidän pelejään King’s Fieldistä asti, Sanderson tilitti vitsailevaan sävyyn.

Elden Ring julkaistaan PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle, Xbox Seriesille ja pc:lle helmikuun 25. päivänä.

Lähde: Intentionally Blank (YouTube), VGC

Uutista on päivitetty kuvastamaan paremmin kyselytilanteen kepeämpää luonnetta ja sävyä.

Lisää luettavaa