Mistäs stalkereista tässä kiusoitellaankaan? Conan Exiles -kehittäjä vihjaa uudesta pelistä

Funcom on näin viikonloppuna julkaissut uuden kiusoittelusivun, jonka todellisen sisällön on määrä paljastua ensi viikolla.

25.2.2018 16:16

Norjalainen pelitalo Funcom on valmistautumassa paljastamaan uuden pelin ensi viikolla. Näin viikonlopun aikana se on julkaissut uuden kiusoittelusivun, jonka sisuksissa tikittää laskuri aina helmi-maaliskuun vaihteeseen asti.

Jokaisena päivänä ennen laskurin päättymistä sivu vaikuttaisi paljastavan uusia vihjeitä tulevasta. Näin ensialkuun esille on asetettu ”stalkereista” puhuva soturihahmo Selma ja baarimikko Pripp, jonka rähjäinen kuppila vaikuttaisi sijaitsevan jonkinlaisen ”The Zoneksi” kutsun vyöhykkeen ulkopuolella. Sivulla jo esillä olevan tiedon perusteella esittelyn ovat saamassa myös vielä ainakin kaksi muuta hahmoa nimiltään Dux ja Bormin..

Funcom tunnetaan erityisesti moninpelivetoisten pelien, kuten Conan Exilesin ja The Secret Worldin tekijänä, joten alustavasti siltä on ollut helppo odottaa jälleen jotain verkkopelattavaa. Mahdollisuus monenlaisilla yllätyksille on kuitenkin myös aina olemassa.

Lähde: Funcom

Lisää luettavaa