Mistä on maailmanlopun sankarit tehty? Humoristinen videosarja selostaa Fallout 4:n kykytarjontaa

Bethesdan uusi Fallout 4 -videosarja pureutuu huumorin voimin uutuuspelin S.P.E.C.I.A.L.-järjestelmään.

11.9.2015 00:15

Fallout 4:n julkaisun siintäessä enää vajaan kahden kuukauden päässä on julkaisija Bethesda käynnistänyt uuden peliin liittyvän videosarjan. Tulevien viikkojen aikana Bethesdan tarkoituksena on paneutua videoiden voimin pelin S.P.E.C.I.A.L.-kykyjärjestelmään kertoen sen erikoisuuksista Fallout-maailmaan sopivien hupsujen animaatioiden avulla.

Videoista ensimmäinen käy läpi Fallout 4:n voimakykyä eli strengthia, joka tietenkin sekä vaikuttaa pelihahmon lähitaisteluominaisuuksiin että myös siihen, paljonko tavaraa tämä voi repussa milloinkin kantaa. Olettaen, ettei Bethesda ole lähtenyt suuremmin sörkkimään S.P.E.C.I.A.L.-järjestelmän koostumusta, ovat tulevat videot käsittelemässä vielä niin sekä pelin hahmojen havainnointiin (perception), kestävyyteen (endurance), karismaan (charisma), älykkyyteen (intelligence), ketteryyteen (agility) kuin myös onneen (luck) liittyviä ominaisuuksia.

Sekä Xbox Onelle, PlayStation 4:lle että pc:lle kehitetty Fallout 4 saadaan maailmanlaajuisesti kauppoihin 10. marraskuuta. Tulevaisuutta ajatellen Bethesda valotti hiljattain, miten se on aikeissa tukea peliä julkaisun jälkeen.

Lisää luettavaa