Mistä näitä Warhammer-pelejä oikein sikiää? Uusi strategiaosa paljastui

Warhammer Questin työstänyt Rodeo Games jatkaa Warhammer-lisenssin parissa. Seuraavaksi luvassa on Warhammer 40.000 -peli Deathwatch: Tyranid Invasion.

18.3.2015 19:34

Games Workshopin Warhammer-lisenssiin pohjautuvien videopelin tulva ei ota päättyäkseen. Kuluvalla viikolla julki on tuotu jälleen yksi Warhammer 40.000 -peli, joka on tällä kertaa Deathwatch: Tyranid Invasion -nimeä kantava iOS-tuotos.

Uutukaisen kehityksestä vastaa Rodeo Games, jonka vastuulla oli hiljattain myös tuoreehkoon Warhammer Questin tekeminen. Warhammer Questin tapaan Tyranid Invasion tulee olemaan vuoropohjainen strategiapeli, mutta tällä kertaa teknisesti hieman hurmaavampi sellainen. Tuotos on nyt työstetty kasaan nimittäin Unreal Engine 4:n tukemana ja 3D-grafiikkaa hyödyntäen.

Deathwatch: Tyranid Invasionin ytimenä sykkii 40 tehtävästä koostuva yksinpelitila, jossa ohjaksiin saadan joukko muokattavissa olevia avaruusmariineja. Moninpelaamista tuetaan toki myös tällä kertaa ja vieläpä aina neljän pelaajan karkeloihin asti.

Deathwatch: Tyranid Invasion on tarkoitus julkaista vielä kesän aikana. Ennen pelin tuloa ehdit siis vielä lukemaan Pelaaja-lehden arvostelun Warhammer Questista.

Lähde: Rodeo Games

Lisää luettavaa