Missä kulkevat ninjataitosi rajat? The Messenger -päivitys vaikeuttaa peliä nyt joka pelikerralla

The Messengerin peluuta voi jatkaa nyt aina toistuvasti vaikeutuvalla New Game+ -tilalla ja muutamilla käytettävyysparannuksella.

22.11.2018 22:02

Loppukesän veikeä ninjailupeli The Messenger on päivittynyt.

Hienosäätönä pelin 1.0.4-versio antaa mahdollisuuden muokata kontrolleja, mahdollistaa dialogien nopeamman ohittamisen muokkaa Windmill Shuriken -esineen toimintaa. Vihjejärjestelmä ja jukeboksi ovat jatkossa myös paremmin pelaajan saatavilla

Isompana uudistuksena The Messenger sisältää jatkossa vielä New Game+ -tilan. Tila lisää potentiaalisesti aina vain enemmän uudelleenpeluuarvoa peliin, sillä New Game+ on suunniteltu läpäistäväksi moneen otteeseen. Jokaisella läpäisykerralla sen tarjoamat viholliset vaikenevat, eikä kuolemakaan ole enää yhtä armollinen. Jos pelaaja ei pysty henkensä menettäessään maksamaan etukäteen Quarble-kaverilleen tämän vaatimaa pelastussummaa, nollautuu New Game+:n vaikeuskerroin ja kierre käynnistyy alusta.

Kevyenä helpotuksena pelaaja pääsee lukitsemaan jokaisen New Game+ -läpäisyn jälkeen esineen, jota tämän ei enää tarvitse jahdata seuraavalla pelikerralla. Vaikka haaste siis kasvaa, lyhenevät pelikerrat myös aina hieman.

Uudella videolla The Messenger -ohjaaja Thierry Boulanger esittelee lisäyksiä syvemmin kepeiden spoilereiden kera. Samalla hän kiusoittelee, että lisää The Messengerin tulevaisuudesta kuullaan 8. joulukuuta.

Lisää luettavaa