Ubisoft on julkaissut uuden Assassin’s Creed IV -pelikuvavideon. Seitsemän minuuttia kellottava video keskittyy merirosvoseikkailun hiiviskelyominaisuuksiin, joita kommentoi pelin luova ohjaaja Ashraf Ismail. Hiiviskelyssä apukeinoina toimivat pääsankari Edward Kenwayn kehittynyt kotkanvaisto sekä tietenkin puhallusputken kaltaiset työkalut. Videolla nähdään myös vilaus pelin vedenalaisista maisemista sekä Havannan kaupungista.

Assassin’s Creed IV: Black Flag julkaistaan vain vuosi Assassin’s Creed III:n jälkeen. Ubisoftin mammuttimaista salamurhasaagaa kehittää useat kehitysstudiot, joten pelin rakentaminen on aloitettu jo useampi vuosi takaperin. Myös ensi vuoden osaa on työstetty jo reilun tovin, joten tahti ei ole hiipumassa hyvään toviin. Sarjan kehittäjät kuitenkin paljastivat hiljattain, että tiheästä julkaisutahdista pelin tarinakaarelle on suunnitteilla jo hamassa tulevaisuudessa häämöttävä loppukin.

Assassin’s Creed IV: Black Flagin uuden sukupolven PS4- ja Xbox One -versioilla ei konsoleiden tavoin ole toistaiseksi julkaisupäivää, mutta nykykonsoleiden versiot julkaistaan 1. marraskuuta.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa