Minidokkari taustoittaa The Binding of Isaacin kieron synkkää maailmaa

The Binding of Isaac on kaksi vuotta vanha. Nyt on siis hyvä aika oppia, miten kaikki alkoi.

29.9.2013 20:52

Edmund McMiIllenin ja Florian Himslin yhteistyöprojekti The Binding of Isaac täytti tänä viikonloppuna täydet kaksi vuotta. Osuvasti YouTubeen onkin nyt ilmaantunut puoli tuntia kestävä McMillenin videohaastattelu, jossa mies kertoo pelin taustoista Indie Game: The Movie -dokumentin tekijöille.

Videolla McMillen nostaa esille erityisesti ajatuksia, joita hänen mielessään kulki ennen The Binding of Isaacin syntyä. Mies muun muassa paljastaa, kuinka hän halusi Super Meat Boyn jälkeen tehdä jotain pienempää mutta riskaabelimpaa omista uskontoon liittyvistä kokemuksistaan.

Haastattelupätkää on aiemmin näytetty osana Indie Game: The Movien laajempaa Special Edition -versiota.

Vielä vajaan vuorokauden ajan The Binding of Isaac on myös Steamissa 80 prosentin alennuksessa. Pelin voi saada itselleen nyt siis yhdellä eurolla. Danny Baranowskyn säveltämän ääniraidan saa myös mukaan pakettiin maksamalla 20 senttiä lisää.

Toistaiseksi The Binding of Isaac on ollut saatavilla vain Windowsille ja OS X:lle. Siitä työn alla oleva uusioversio The Binding of Isaac: Rebirth on kuitenkin tällä hetkellä matkalla Steamin ohella PlayStation 4:lle ja Vitalle.

Lähde: Edmund McMillen (Tumblr)

Lisää luettavaa