Minecraftin virallinen Lego-haastaja Lego Worlds valmistuu ensi vuonna, tulossa myös konsoleille

Warner Brosin ja oma Minecraft-henkkinen rakenteluseikkailukokemus Lego Worlds on saanut virallisen julkaisupäivän konsoleilla ja pc:llä.

29.11.2016 16:43

Warner Brosin ja TT Gamesin uudenlainen Lego-peli Lego Worlds julkaistaan virallisesti 24. helmikuuta. Kyseisenä päivänä peli saapuu sekä PlayStation 4:lle että Xbox Onelle ja jättää samoihin aikoihin myös pc:llä taakseen early access -vaiheensa.

Lego Worlds on täysin peittelemättä Warner Brosin oma versio Minecraftista. Keskeiset aktiiviteetit pelissä pyörivät nimittäin rakentelun ja tuhoamisen ympärillä, minkä suhteen pelaajilla on hallussaan myös runsaasti vapauksia, sillä käytännössä koko pelimaailma koostuu lego-palikoista. Sseikkailemaan ei tietysti tarvitse lähteä myöskään yksin, vaan Worlds tukee lisäksi moninpeluuta sekä jaetulla ruudulla että verkossa.

Julkistuksena Lego Worlds sai jo reilu vuosi sitten, jolloin se saapui samalla myös jo hätäisempien kokeiltavaksi Steamiin. Käyttäjäarvioiden perusteella pelin saama vastaanotto on olult hyvinkin myönteinen.

Lisää luettavaa