Minecraft-studion strategiapeli kääntyy kannettavaan kuosiin

Korrttipohjainen strategiaeepos Scrolls on tekemässä vielä loogisen käännähtämisen tablettitlaitteiden puoleen. Mojangia käännöksessä auttaa Ludosity.

8.4.2014 03:00

Ruotsalaisen Mojangin korttistrategiapeli Scrolls on tekemässä kääntymystä mobiililaitteiden puoleen. Toistaiseksi Windowsille ja OS X:lle beetamuodossa saatavilla olevan pelin on tuomassa tableteille ruotsalaisstudio Ludosity, joka on aiemmin työskennellyt muun muassa Magicka: Wizards of the Square Tablet -mobiilipelin parissa.

Varsinaista aikataulua tabletti-Scrollsille ei ole vielä annettu.

Julkistus mobiiliversiosta tehtiin pelin virallisilla kotisivuilla, joilla Mojang on pikaisesti jälleen myös valottanut hieman muitakin lähitulevaisuudelle tehtyjä Scrolls-suunnitelmiaan. Veteraaneja kiinnostanee, että tuloaan tekevät seuraavaksi varsinkin sekä uusittu ranking-järjestelmä että myös hieman enemmän lisäpotkua saanut ulkoasu.

Aloittelijat sen sijaan voivat valmistautua saamaan vielä parannellun opetusosuuden peliin. Mikäli pelin osto myös vielä epäilyttää, on Mojang suunnitellut julkaisevansa Scrollsista piakkoin myös demon, joka tarjoaa testattavaksi pienen viipaleen kokonaiskokemuksesta.

Scrollsin beeta on ollut kaikkien ostettavissa aina viime kesästä alkaen.

Lähde: Scrolls

Lisää luettavaa