Minecraft rikkoo pian alustarajoja – paitsi PlayStationeilla

Minecraftin Better Together -päivitys päästää Windows 10-, iOS-, Android-, Xbox One-, Switch- ja VR-pelaajat pelaamaan keskenään. Myös PlayStationit haluttaisiin remmiin.

12.6.2017 05:00

Hittipeli Minecraftia on pian mahdollista pelata yhdessä eri alustojen välillä.

Microsoftin hankkima Mojang-studio paljasti Better Together -päivityksen Microsoftin E3-tilaisuudessa. Kesällä julkaistavan päivityksen myötä Minecraftin Windows 10-, iOS-, Android- Xbox One-, Nintendo Switch- ja virtuaalitodellisuusversioiden pelaajat voivat pelata yhdessä toistensa kanssa alustasta riippumatta. Myös lisäsisältöhankinnat ovat saatavilla kaikilla mukana olevilla alustoilla. Microsoftin mukaan yhtiö haluaisi tuoda myös PlayStation-pelaajat samaan remmiin, mutta toistaiseksi Sonyn alustat jäävät paitsi päivityksen iloista.

Samassa yhteydessä Minecraftiin lisätään myös suora palvelintuki. Ulkoisten palveluntarjoajien avulla tarjottavat palvelimet ovat saatavilla suoraan pelin valikoista, joten verkkopelaaminen yksikertaistuu huomattavasti päivityksen myötä.

Minecraftista paljastettiin lisäksi myös graafisesti merkittäviä parannuksia saava 4K-versio syksyllä. Xbox One X -konsolin julkaisun varalle kaavailtu Super Duper Graphics -päivitys on esillä Minecraftin E3-trailerilla:

Lähde: Microsoft

Lisää luettavaa