Minecraft-luoja rauhoittelee Psychonauts 2 -hypeä

Apuaan Psychonautsin 2:n luomiseen viime viikolla tarjonnut Minecraft-kehittäjä Notch on antanut maailmalle nyt oman näkemyksensä pelin tilanteesta rauhoitellakseen ihmisiä. Mies haluaakin erityisesti korostaa, ettei mikään ole vielä varmaa.

16.2.2012 15:57

Maailmalla alkoi viime viikolla Psychonauts 2 -kuume, kun rahaa printtaavan Minecraftin luonut Markus ”Notch” Persson tarjosi apuaan pelistä pitkään unelmoineelle kehittäjälegenda Tim Schaferille. Tapahtuman muhittua nyt useamman päivän pelikansan mielessä, on Notch päätynyt kuitenkin myös rauhoittelemaan ihmisiä.

-Minulla ei ole käsitystäkään siitä, tuleeko tämä koskaan edes tapahtumaan, Notch kirjoitti henkilökohtaisessa blogissaan.

Viestissään maailmalle Notch myöntää olleensa jo hyvinkin pikaisesti yhteydessä Schaferin johtaman Double Finen kanssa, mutta mainitsee myös, että Psychonauts 2:n budjetti näyttäisi olevan tällä hetkellä kolminkertainen siitä, mitä hän alkujaan odotti. Projekti polkeekin jo pelkästään tästä syystä vielä hyvinkin varhaisessa pohdintavaiheessa, mutta muitakin lisähidasteita piisaa. Yksi näistä on esimerkiksi Double Finen nykyinen seikkailupeliprojekti.

Notch pyytääkin ihmisiä ottamaan erityisesti asian kanssa rauhallisesti, sillä toistaiseksi mitään ei olla vielä päätetty. Ennen kuin mitään myöskään voidaan edes päättää, on vastassa monta kysymystä, jotka kaipaavat vastauksia.

Lähde: Tumblr

Lisää luettavaa