Miltä olisi näyttänyt Call of Duty -räiskintä kuussa? Vuodettu video esittelee peruttua Call of Duty: Future Warfarea

Call of Duty: Future Warfare -pelivideo vuodettiin verkkoon vuosikausia peruutuksen jälkeen.

28.1.2024 10:24

Call of Duty -pelisarjan vaihtoehtoisesta historiasta on saatu osviittaa vuodetun videon välityksellä.

Activisionin rahasampo on saanut uusia osia vuosittain jo melkein 20 vuoden ajan. Tiiviistä julkaisutahdista huolimatta väliin on mahtunut myös peruutettuja julkaisuja, kuten NX1-työnimellä kulkenut Call of Duty: Future Warfare.

Call of Duty: Future Warfarea ei missään vaiheessa paljastettu virallisesti, mutta kyseessä oli Tony Hawk’s Pro Skater– ja Guitar Hero -pelisarjojen kehittäjänä mainetta niittäneen Neversoft-studion työstämä projekti. Future Warfarea työstettiin Neversoftin toimesta yli vuosikymmen sitten, mutta peli ei koskaan ehtinyt valmiiksi. Nyt projektista on kuitenkin julkaistu verkkoon pelikuvaa esittelevä video.

Videolla nähdään parin minuutin edestä pelikuvaa Call of Duty: Future Warfaren kuuhun sijoittuvasta tehtävästä. Pelaajahahmo joutuu pakenemaan vihollisen hyökkäystä kuutukikohdan ulkopuolella ja sisällä. Tehtävään oman säväyksensä tuo kuun matalampi painovoima, jonka vuoksi hahmot liikkuvat tavallista ilmavammin.


Pelivideon todenperäisyydelle on saatu vahvistus myös Neversoftissa työskennelleltä kehittäjä Brian Brightilta. Brightin mukaan Future Warfarea ehdittiin työstää studion toimesta muutaman kampanjatehtävän verran. Videolla näkyvän kampanjatehtävän kehitys oli Brightin mukaan tiimin tapa opetella pelimoottorin saloja ja kokeilla esimerkiksi matalan painovoiman toimivuutta. Future Warfaren oli alun perin määrä ilmestyä vuonna 2013, mutta lopulta kyseisenä vuonna saatiin maailmalle Call of Duty: Ghosts, jonka kehityksessä Neversoft toimi tukistudiona.


Lähde: X

Lisää luettavaa