Miltä näyttäisi Dark Souls -tekijöiden battle royale -peli? FromSoftware vihjaa olevansa kiinnostunut ideasta

From Software saattaa laajentaa repertuaariaan tulevaisuudessa battle royale -pelien suuntaan.

8.3.2019 10:55

Dark Souls -luoja Hidetaka Miyazaki on paljastanut Telegraphille antamassaan haastattelussa, että hänen perustamansa FromSoftware olisi kiinnostunut tekemään battle royale -pelin mahdollisesti tulevaisuudessa.

Miyazaki kertoi, että hänen studionsa on ollut kiinnostunut battle royale -genren sekä Destinyn kaltaisista kausiluontoisista peleistä, joiden kimppuun he haluaisivat jossain vaiheessa päästä.

– On aina olemassa mahdollisuus [että teemme tällaisen pelin]. Niitä on todella hauska pelata. Jos tekisimme sellaisen, se saattaisi olla tosin hieman erilainen. Mutta olemme kiinnostuneita, ja tulevaisuudessa saatamme ehdottomasti yrittää kehittää sellaista, Miyazaki sanelee.

Vaikka yhä useampi peli on siirtymässä verkko- ja moninpelipainotteiseksi, Miyazaki kuitenkin uskoo, että markkinoilla on edelleen kysyntää yksinpelattaville kokemuksille. Hänen mielestään juuri tämä pelien monimuotoisuus kuljettaa pelinkehitystä eteenpäin.

FromSoftwaren seuraava peli on toimintapeli Sekiro: Shadows Die Twice, joka julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 22. maaliskuuta.

Lähde: Telegraph

Lisää luettavaa