Miltä kuulostaisi Fallout 3 Fallout 4:n moottorilla? Massiivinen Capital Wasteland -modi on jälleen työstössä

Fallout 3:n uudelle moottorille kääntävä Capital Wasteland -modi on jälleen työn alla.

4.1.2019 13:03

Fallout 4 -modi Capital Wasteland on pistetty jälleen työn alle, kun tekijät ovat löytäneet ratkaisun ääni- ja dialogiongelmiinsa.

Capital Wastelandin tarkoituksena on luoda Fallout 3 kokonaisuudessaan uusiksi Fallout 4:n pelimoottorin varaan.

Alkujaan modi peruttiin maaliskuussa 2018, kun tekijät kohtasivat oikeudellisen ongelman. Kehittäjien ideana oli käyttää Fallout 3:n alkuperäisiä ääniä ja ääninäyttelijöitä sellaisenaan modissa, mutta Bethesdan kanssa käydyissä keskusteluissa ilmeni, ettei se olisi mahdollista ilman tuntuvia korvauksia.

Tekijät olivat upottaneet modiin kuitenkin jo satoja tunteja, joten he päättivät palata projektin kimppuun muutaman kuukauden tauon jälkeen. Ratkaisuksi projektin aiemmin kuopanneeseen dilemmaan tekijät ovat päättäneet äänittää uusiksi Fallout 3:n kaikki noin 45 000 riviä dialogia.

Uusi suunta tietää hyvää modia odottaneille faneille, mutta samaan aikaan se vaatii tekijöiltä entistä enemmän aikaa. Capital Wastelandia ei kannatakaan odottaa pelattavaksi vielä ihan hetkeen.

Tulevaa antia voi silmäillä ennakkoon vuosi sitten julkaistusta trailerista, joskin materiaali ei välttämättä vastaa enää aiottua ilmettä.

Lähde: Capital Wasteland

Lisää luettavaa