Millainen onkaan Laran varustus Rise of the Tomb Raiderissa? Katso kuvat!

Aseiden askartelu palaa Rise of the Tomb Raideriin, mutta perusvarusteillakin vaikuttaisi pärjäävän kuvien perusteella pitkälle.

23.2.2015 07:57

Uudet havainnollistavat kuvat esittelevät Lara Croftin selviytymisvarustelua Rise of the Tomb Raiderin alussa.

Kuvat julkaisseen Game Informerin mukaan viimeisimmästä Tomb Raiderista tuttu osien ja materiaalien metsästäminen ja varusteiden askartelu tekee paluun Laran uusimmassa seikkailussa. Kuvissa nähtävät varusteet edustavat siis Laran perusarsenaalia, mutta muita aseita voi löytää tai koota pelin edetessä.

Pelin taiteellinen johtaja Brenoch Adams selittää jokaisella vaatekappaleella ja esineellä olevan pelissä tarkoituksensa. Jokainen niistä kertoo Laran ja hänen ympäristönsä tarinaa: esimerkiksi ylisuuri, naruilla kiinnitetty armeijanuttu on selkeästi näpistetty tai peritty joltakulta. Adamsin mukaan Laran suunnittelussa panostettiin tällä kertaa entistä enemmän käytännöllisyyteen, ja mies uskoo hahmon tyylin kehittyvän entistä maanläheisempään suuntaan tulevaisuudessa.

Rise of the Tomb Raideria odotellaan yksinoikeudella Xbox 360:lle ja Xbox Onelle vielä tänä vuonna. Microsoft-pomo Phil Spencer on maininnut yksinoikeuden raukeavan määrätyn ajan umpeuduttua.

Lähde: Game Informer

Lisää luettavaa