Millainen onkaan kilpailullisen taistelupelaamisen maailma? Uusi ilmainen dokumenttielokuva selvittää

Tuore peliaiheinen dokumentti FGC: Rise of the Fighting Game Community pureutuu kilpailullisen taistelupelaamisen maailmaan.

8.7.2016 21:26

Maailman suurin taistelupelikeskeinen turnaustapahtuma Evolution Championship Series eli siis Evo pyörähtää käyntiin taas 15. heinäkuuta. Sopivasti sitä ennen julkaisunsa on nyt kuluvalla viikolla ehtinyt saamaan dokumenttielokuva FGC: Rise of the Fighting Game Community, joka pureutuu kilpailullisen taistelupelaamisen maailmaan.

FGC: Rise of the Fighting Game Community on alunperin Kickstarterin kautta vuonna 2013 rahoitettu projekti, jonka on niin ohjannut, käsikirjoittanut kuin editoinutkin HoldBackToBlock.com-sivuston taistelupeli-intoilija Esteban Martinez. Joukkorahoituksen voimin dokumentti keräsi tukea aikoinaan reilun 10 000 dollarin edestä.

Nähtävissä dokumentti on ilmaiseksi YouTuben kautta, mutta halutessaan siitä voi ostella myös sen kotisivujen kautta kymmenen dollarin hintaisen Deluxe Edition -version. Deluxe-paketin mukana ostajat saavat joukon ylimääräisiä haastattelupätkiä.

Lähde: Shoryuken

Lisää luettavaa