Avoimessa beta-testissä toukokuusta asti ollut H1Z1:n PlayStation 4 -versio juhlii pian valmistujaisiaan. Ilmaista battle royale -räiskintää tarjoileva peli julkaistaan virallisesti elokuun 7. päivä, jolloin se saa lisäksi hieman uutta sisältöä.

Valmistumisesta saapuvat lisät ovat raketinheitin, puoliautomaattinen SOCOM-tarkkuuskivääri, viisi pelaajaa mahduttava AVR-ajoneuvo ja uusia saavutuksia. Samalla H1Z1 hyppää mukaan Fortniten innoittamaan Battle Pass -huumaan tuomalla saataville oman taistelupassin.

Passista on olemassa niin ilmainen, maksullinen kuin PlayStation Plus -jäsenille tarjottu versio, joilla on mahdollista ansaita ylimääräisiä varusteita sekä peliä pelaamalla että muita pelin sisäisiä ostoksia tekemällä. Monien vastaavien pelien tavoin myös H1Z1:n taistelupassit on suunniteltu kausittaisiksi vetonauloiksi.

Jo ennen virallista julkaisua H1Z1:llä kerrotaan olleen reilut kymmenen miljoonaa pelaajaa PlayStation 4:llä. Peli on ollut pidempään saatavilla myös pc:llä, jolla se muuttui monien muodonmuutosten kautta ilmaiseksi aiemmin maaliskuussa. Pc-versio sai sekin hiljattain ison päivityksen.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa