Miljardeja takonut Skylanders-sarja palaa syksyllä aiempaa vauhdikkaampana

Skylanders: SuperChargers on seuraava Activisionin suositun lelupelisarjan osa. Tällä kertaa uusi jippo ovat ajoneuvot.

3.6.2015 19:23

Noin kolmen miljardin dollarin arvosta rahaa tähän mennessä takonut Skylanders-sarja saa jatkoa jälleen syyskuussa. Kyseisen kuun 25. päivä Activision valmistautuu tuomaan Eurooppaan Skylanders: SuperChargersin, joka pyrkii mullistamaan pelisarjan tällä kertaa ajoneuvojen avulla.

SuperChargersin esittelemä ajoneuvotarjonta kattaa niin sekä maassa, ilmassa kuin taivaallakin kiitäviä vempeleitä, joita hieman perinteisten Skylanders-hahmojen tapaan pääsee myös kehittämään pelaamisen ohessa. Ajoneuvojaan voi varustaa esimerkiksi asepäivityksillä, minkä lisäksi eri kulkupelit saavat myös lisätehoja, jos niitä asettaa ohjaamaan jonkin tietyntyyppisen Skylanders-hahmon.

Sentään pelkkää ajelua SuperChargersin ei ole määrä olla. Mukaan on ujutettu myös perinteistä Skylanders-toimintaa ja näin ollen tuki kaikille vanhoille Skylanders-leluille pitäisi pelistä myös löytyä.

Skylanders: SuperChargersin kehitystyön on hoitamassa Vicarious Vision, joka vastasi aikoinaan myös Skylanders: Swap Forcen pääasiallisesti työstöstä. Peli tulee olemaan saatavilla niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Wii U:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle kuin iPadillekin. Wii ja 3DS saavat pelistä lisäksi myös jonkinlaisen oman versionsa.

Tuttuun Skylanders-malliin SuperChargersista tuodaan myyntiin noin reilut 70 euroa kustantava aloituspaketti. Itse pelin ohella se tuo mukanaan kaksi uutta Skylanders-hahmoa, yhden ajoneuvon että myös uuden portaalilisälaitteen lelujen lukemista varten.

Lähde: Activision

Lisää luettavaa