DICE ja Electronic Arts ovat tehneet mikromaksuista nyt aiempaa kiinteämmän osan Battlefield 4:ää. Tästä viikosta alkaen pelaajille tarjotaan mahdollisuus ostaa pelin Battlepacks-varustepakkauksia oikeaa rahaa vastaan, kun aiemmin moisia avattiin pelkästään vain pelaamalla.

Battlepackseilla pelaajat voivat avata esimerkiksi erilaisia kosmeettisia varusteita ja kokemuspistetehosteita käyttöönsä pelissä. Paketteja on kolmea luokkaa, joistain arvokkain ja sisältörikkain on kultapaketti, keskiluokkaa edustaa hopeinen paketti ja alhaisimpaa roolia kantaa pronssipakettia. Pronssia itselleen voi napata jatkossa noin eurolla, hopeaa kahdella eurolla ja kultaa kolmella eurolla.

Pakettien keruu onnistuu toki jatkossakin ihan vain pelaamalla. EA:lla kuitenkin todetaan, että näin se tarjoaa pelaajille uuden vaihtoehdon pakettien hankintaan. Ostosten ei pitäisi vaikuttaa pelin tasapainoon.

Aikaisemmin Battlefield 4:ssä DICE ja EA ovat myyneet erinäisiä oikoreittipaketteja, joita ostamalla pelaajat ovat voineet avata käyttöönsä esimerkiksi uusia aseita ilman, että heidän tarvitsee pelata peliä alkuunkaan. Kallein näistä paketeista kustantaa noin 40 euroa.

Lähde: Battlefield Blog

Lisää luettavaa