Mikä on todellista ja mikä ei? Graafisia henkseleitä paukutteleva The Matrix Awakens -teknologiademo nyt ladattavissa ilmaiseksi

The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience -teknologiademo on saapunut ladattavaksi. Tältä se näyttää.

10.12.2021 14:14

Unreal Engine 5 -pelimoottorin teknisiä henkseleitä paukutteleva The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience -teknologiademo on saapunut ladattavaksi PlayStation 5:n ja Xbox Seriesin kauppapaikoille.

Epic Gamesin ja The Matrix -elokuvatiimin luoma ilmainen virtuaalikokemus ei ole varsinaisesti peli eikä elokuva, mutta se tarjoilee interaktiivista ajo- ja räiskintätoimintaa varsin realistisilta näyttävien Keanu Reeves– ja Carrie Anne-Moss -mallinnusten kera. Demo päästää lopulta myös tutkimaan jättimäistä kulissimaista kaupunkia kävellen, ajaen tai ilmassa liitäen.

Elokuvamaisia kuvakulmia hyödyntävä kokemus turvautuu UE5-moottorin Chaos-fysiikkajärjestelmään, minkä myötä ajojahdista ja törmäyksistä lupaillaan joka kerta hieman erilaisia. Suurta ja yksityiskohtaista kaupunkimaisemaa vuorostaan tehostaa moottorin Nanite-geometriajärjestelmä.

Mikäli The Matrix Awakensin lataaminen ei omalta osalta satu luonnistumaan, voi Epic Gamesin julkaiseman videon  demon elokuvallisemmasta annista katsastaa kokonaisuudessaan ohesta.

Lisää luettavaa