Mikä onkaan Emagon? Ja mikä tekee siitä PlayStationin ”parhaiten pidetyimmän salaisuuden”? (päivitetty)

PlayStationin espanjalaisosasto on julkaissut mysteerisen teaserin, joka liittyy jollain tapaa PlayStationin "parhaiten pidetympään salaisuuteen".

6.12.2014 15:20

Päivitys 6.12. kello 17.20: PlayStationin espanjalaisosasto on paljastanut, että Emagon oli vain markkinointikikka, jolla maassa mainostettiin uutta Playstation 4:n 20-vuotismallia.

Alkuperäinen uutinen 2.12.: PlayStation-brändi täyttää tällä viikolla 20 vuotta, eikä Sony ole tietysti ohittamassa asiaa vain olankohautuksella. Kuluvalla viikolla PlayStationin espanjalaisosasto on julkaissut synttäreiden kunniaksi YouTube-sivuillaan erikoisen Emagon-nimellä varustettun teaser-trailerin, jota on kuvailtu PlayStationin ”parhaiten pidetymmäksi salaisuudeksi”.

Mielenkiintoista tosin on, että kun Emagon-nimen kääntää toisinpäin, muodostaa se sanan ”No Game”. Varmaa siis ei vielä ole, vihjaako oheinen traileri varsinaisesti edes uuden pelin tulemisesta, vaikka videon kertoja puhuukin kyllä valinnoista ja niistä tapahtuvista seurauksista.

Espanjalaisen PlayStation-tiimin mukaan lisää erikoisesta tuotoksesta kuullaan joulukuun 5. päivä, eli vain päivää ennen Sonyn Las Vegasissa järjestettävää PlayStation Experience -fanitapahtumaa. Samaisen tapahtuman yhteydessä God of War -luoja David Jaffen on myös odotettu paljastavan seuraavan pelinsä.

Joulukuun 5. päivä Yhdysvalloissa järjestetään osuvasti myös The Game Awards -tapahtuma, jonka pitäisi pursuta erilaisia peliaiheisia julkistuksia.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa