Might & Magic Heroes VII laajeni ilmaiseksi Heroes of Might & Magic IV:n hengessä

Uusi ilmainen Mighty & Magic Heroes VII -päivitys on tuonut useammankin hippusen Heroes of Might & Magic IV:ää peliin.

20.2.2016 05:15

Legendaarisen Heroes of Might & Magic -sarjan viimeisin osa Might & Magic Heroes VII on saanut uuden ilmaisen minikampanjan osana uusinta päivitystään. The Lost Tales of Axeoth: Unityksi kutsuttu kampanja perustuu käyttämättömiin Heroes of Might & Magic IV -käsikirjoituksiin ja sen luvataan pitkittävän Heroes VII:ää ainakin noin kymmenen pelitunnin edestä.

Sisältönsä osansa Unity-kampanja lisää Heroes VII:ään niin viisi uutta karttaa, klassisia Heroes IV -musiikkikappaleita kuin myös kaikkiaan noin 80 hahmoa ja otusta, joiden niidenkin pitäisi olla tunnistettavissa pian jo 14-vuotiaasta Heroes IV:stä. Uutta sisältöä ei ole lukittu myöskään mitenkään erikoisesti pelin uumeniin, vaan pelaajat voivat käyttää niitä niin omien karttojen kuin modiensakin luomiseen.

Unityn on tarkoitus olla myös vasta ensimmäinen kahdesta minikampanjasta, jotka Heroes VII on saamassa Heroes IV:ään pohjautuen. Tuloaan peliin tekee vielä myös Every Dog Has His Day -niminen kampanjapäivitys, jonka julkaisuajankohta on tällä hetkellä hieman epäselvä. Alunperin sitä suunniteltiin saataville näin alkuvuodesta, mutta tuolloin julkaisija Ubisoftin ja kehittäjä Limbic Entertainmentin aikeena oli vastaavasti julkaista Unity-sisältö jo viime vuoden lopulla. Hirveän kauaa sitä tuskin tarvitsee kuitenkaan enää odottaa.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa