Miekka etsii sankaria tositarkoituksella – The Sword of Ditto sai julkaisupäivän

Sykleittäin tehtävään maailmanpelastamiseen paneutuva The Sword of Ditto ilmestyy pc:lle ja PS4:lle huhtikuussa.

5.3.2018 23:18

Pieniempien pelien julkaisijana erikoistuneelta Devolver Digitalilta voi taas valmistautua saamaan uutta pelattavaa 24. huhtikuuta. Peli on tällä kertaa brittiläisen onebitbeyond-studion debyyttituotos The Sword of Ditto, jonka kehitystä on vetänyt on aiemmin esimerkiksi Stealth Inc. -pelejä tehnyt Jonathan Biddle.

The Sword of Ditto on jälleen kerran useiden pelikertojen ja satunnaisuuden varaan vahvasti rakennettu peli. Ideana siinä kun läpikäydä aina uudella sankarilla ja muuttuneessa pelimaailmassa rajatun aikaa kestävä mikroseikkailu, joka joko päättyy uhkana toimivan Mormo-pahiksen tai sitten sankarin itsensä kukistumiseen. Sankari voi seikkailunsa aikana uhkarohkeasti painua aina joko suoraan Mormoa vastaan tai sitten suorittaa sivupuuhia itseään vahvistaakseen ja Mormoa heikentääkseen.

Jokaisen pelikerran jälkeen haltuunsa saa uuden hahmon, joka perii edellisellä sankarilla käytössä olleen miekan. Miekalle kerätyt parannukset siirtyvät siis aina pelikerrasta toiseen ja näin pienikin edistyminen voi siis aina hieman helpottaa tulevaisuuden seikkailuja. Joissain tapauksissa myös muita salaisuuksia ja apuja voi niitäkin kuskata ajassa eteenpäin uudelle sankarille. Maailma huomioi lisäksi, kukistuiko Mormo edellisellä pelikerralla vai ei olemalla tyyliltään joko aurinkoinen tai masentava paikka seikkailla.

The Sword of Ditto ilmestyy samanaikaisesti PlayStation 4.lle että Windows-koneille. Sen pelaaminen luonnistuu yksin ja yhteistyönä.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa