Arc System Works esitteli kaksi uutta hahmoa tulevasta Guilty Gear Strive -tappelupelistään. Vuorossa oli yksi aiemmista peleistä tuttu ja yksi uusi pelihahmo. 

Leo Whitefang on esiintynyt aiemmissakin Guilty Gear -sarjan peleissä. Ensimmäistä kertaa Leo nähtiin Guilty Gear Xrd -SIGN- -pelin konsoliversiossa. Hän on yksi Illyrian liittoutuneen kuningaskunnan kolmesta kuninkaasta ja on vastuussa Euroopan, Lähi-Idän ja Oseanian hallitsemisesta. Trailerilla nähdään kuinka Leo käyttää kahta isoa miekkaa vastustajiensa murjomiseen. 

Uutena hahmona Guilty Gearin areenoille saapuu vampyyrisamurai Nagoriyuki. Perinteistä katanaa aseenaan käyttävä Nagoriyuki jää trailerin kuvia lukuunottamatta vielä mysteerien varjoon, mutta kehittäjät lupailevat lisää tietoa tulevaisuudessa. 

Trailerin lopussa paljastuu vielä, että seuraava hahmo esitellään lokakuussa. Arc System Works kertoi myös, että Guilty Gear Strive julkaistaan myös PlayStation 5:lle ja Steamin kautta pc:lle aiemmin vahvistetun PlayStation 4:n lisäksi. 

Guilty Gear Strive julkaistaan keväällä 2021.

Lisää luettavaa