Middle-earth: Shadow of Mordor syvenee kausipassin voimalla

Middle-earth: Shadow of Mordor pidetään pystyssä julkaisunsa jälkeen tarina- ja haastetehtävillä.

18.8.2014 14:06

Edes Keski-Maa ei ole enää turvassa kausikorteilta. Warner Bros. ja Monolith ovat varmistaneet, että lokakuun 3. päivä julkaistava Middle-earth: Shadow of Mordor on myös saamassa omansa.

Kausikortilla Shadow of Mordoriin saa pelin julkaisun jälkeen varsinkin joukon uusia tarinatehtäviä. Näistä The Bright Lord -niminen kokemus päästää pelaamaan haltijaseppä Celebrimborilla itse Sauronia vastaan, kun taas Lord of the Hunt laittaa pelaajat hirviöjahtiin Mordorin keskelle.

Yksinoikeudella kausikortin omistajille Warner Bros. tarjoaa myös Guardians of the Flaming Eye -tehtävän. Siinä pelaajat ottavat yhteen Sauronin eliittijoukkojen kanssa Mordorin Mustalla Portilla.

Tehtävien ohella kausikortin ostajat saavat muita peliaajia aikaisemman pääsyn lisäksi useaan peliin suunniteltuun Trials of War -haasteeseen. Lupauksena myös on, että hajanaiset asusteet ja uudet kyvyt, joita Warner ja Monolith ovat myöhemmin peliin myös tuomassa, kuuluvat myös kausikorttiin

Kausikortin pitäisi ilmaantua saataville niin Xbox Onelle, Xbox 360:lle, PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle kuin pc:llekin. Hintatietoja ei ole jaettu.

Lähde: Videogamer

Lisää luettavaa