Microsoftin, Segan, EA:n ja Liverpool FC:n johtokonkari palaa tutuille rintamille – Peter Moore on nyt osa pelimoottorivalmistaja Unitya

Tarkoituksena Mooren olisi vetää Unityn urheilu- ja live-viihdeosastoa.

24.3.2022 15:27

Pelialan nimekkäimpien johtajien joukkoon lukeutunut Peter Moore on palannut työskentelemään jälleen pelien läheisyyteen. Moore ilmoitti tällä viikolla omalla Twitter-tilillään, että hän on vastaisuudessa Unity-pelimoottoria kehittävän Unity Technologyn urheilu- ja live-viihdepuolen johtaja.

Pitkän uransa aikana Moore ehti vaikuttaa niin Segan amerikkalaisosaston johtoportaassa Dreamcastin aikoihin, Microsoftin pelipuolella alkuperäisen Xboxin ja Xbox 360:n aikoihin sekä vuosina 2007-2017 Electronic Artsilla toimien muun muassa EA Sportsin johdossa. Kesällä 2017 hän siirtyi pois pelien parista toimiakseen jalkapalloseura Liverpool FC:n toimitusjohtajana.

Liverpoolin Moore jätti viime kesän päätteeksi.

Mooren vanhoista pelialan tutuista EA:n entinen toimitusjohtaja John Riccitiello on toiminut  viimeiset kuutisen vuotta Unity Technologiesin toimitusjohtajana.

Tarkemmin Moore ei ole kuvaillut vielä uutta toimenkuvaansa. Hiljattain mies liittyi kuitenkin myös mobiilipelijulkaisija Nifty Gamesin hallitukseen. Haastattelussaan GamesIndustry-sivuston kanssa Moore taustostti kyseistä liikettään toteamalla, kuinka mobiilipuolella urheilupelien maailma ei vain parin yhtiön dominoima ja näin avoimempi uusille mahdollisuuksille ja innovaatioille.

Lähde: GamesIndustry

Lisää luettavaa