Microsoftin Project Totem -tasoloikka sai virallisen nimen ja julkaisupäivän

Microsoftin omistama ruotsalaisstudio Press Play on saanut nimettyä uusimman pelinsä Kalimbaksi. Julkaisupäiväkin on nyt selvillä.

16.11.2014 03:54

Huhtikuussa varsin vähäisin fanfaarein julkistettu Microsoftin tuore pulmaloikintapeli Project Totem on saanut virallisen nimen. Max & Curse of Brotherhoodista tunnetun tanskalaisen Press Play -studion kehittämä tuotos tunnetaan jatkossa Kalimbana ja se on matkaamassa Xbox Onelle joulukuun 17. päivä.

Noin kymmenellä eurolla ostettavissa oleva Kalimba on jälleen yksi niitä pelejä, joissa pelaajien vastuulle annetaan kerralla kaksi erillistä hahmoa. Kalimban tapauksessa pelattavat hahmot ovat toteemikaksoset, jotka ajautuvat seikkailemaan esteitä pursuavissa sivulta kuvatuissa ympäristöissä.

Pelistä löytyy niin yksinpelitila kuin myös yhteistyömoodikin. Yhteistyötila on siitä erikoinen, että siinä pelin molemmat pelaajat saavat kummatkin ohjattavakseen kaksi toteemihahmoa. Näin ollen yhteistyöpelaajille Kalimba tarjoaa pelattavaksi muita haasteita kuin yksinäisille susille.

Kalimba saadaan vielä myös pc:llekin asti ensi vuonna.

Lähde: Xbox Wire

Lisää luettavaa