Microsoft-yksinoikeus State of Decay 2 siunattiin julkaisupäivällä

State of Decay palaa toukokuussa Xbox One- ja Windows 10 -jatko-osalla.

6.3.2018 22:27

Microsoftin kevään suurimpiin yksinoikeustapauksiin lukeutuva State of Decay 2 on päivätty. Xbox Onelle ja Windows 10 -koneille kehitetty peli tuodaan myyntiin 22. toukokuuta, jolloin se ilmestyy samalla heti saataville Xbox Game Pass -palveluun.

Myyntiin zombieselviytymispelistä tuodaan kaksi versiota. Halvempi perusversio on noin 30 euron hintainen, kun 50 eurolla haltuunsa saa Ultimate Editionin. Siihen ahdetaan pelin lisäksi mukaan ensimmäisen State of Decayn Xbox One -versio sekä pääsy State of Decay 2:n lisäsisältöpaketteihin Indepence Pack ja Daybreak Pack, kunhan ne lopulta julkaistaan.

– Tavoitteenamme on luoda pitkäaikainen suhde State of Decay -yhteisön kanssa ja vaalia syvällisempää kokemusta sarjan kanssa. Uskomme State of Decay 2:n saavuttavan tämän tavoitteen upottamalla fanit äärimmäiseen zombiselviytymisfantasiaan, ja haluamme antaa useammalle pelaajalle mahdollisuuden kokea tämän uniikin pelin, Microsoftin pelimarkkinointipomo Aaron Greenberg toteaa State of Decay 2:n hinnoittelusta.

Julkaisupäivän ja hinnoittelun paljastus tapahtui viihdesivusto IGN:n välityksellä. Huomenna keskiviikkona IGN:llä pitäisi olla näyttää myös enemmän pelikuvaa tulevasta tuotoksesta. Jo nyt ohesta voi katsoa kuitenkin jo ennakkomaistiaisen.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa