Microsoft vihjailee Fable-sarjan tulevaisuudesta

Microsoft saattoi perua viimeisimmän Fable-pelin ja sulkea Lionhead-studion, mutta pelisarja ei silti ole välttämättä kuopattu kokonaan.

30.10.2017 08:56

Microsoft saattaa palata tulevaisuudessa Fablen fantasiamaailmaan, jos julkaisijan omien studioiden pelien julkaisuvastaava Shannon Loftisin vihjailuihin on uskominen.

GameSpotille antamassaan haastattelussa Loftis kertoo Microsoftin rakastavan Fablea sarjana, ja että kyseiset fantasiapelit olivat päällimmäinen syy, miksi hän muutti aikanaan Englantiin työskennelläkseen Fable II:n parissa.

Pelisarjan tulevaisuuden suunnitelmista hän oli kuitenkin vaitonainen joskin vihjaileva:

– Rakastamme [Fablen] IP:tä. En voi puhua juuri nyt siitä, teemmekö vai emme sen kanssa jotain, mutta jos koskaan saan vain mahdollisuuden palata Albioniin…

Hän mainitsi haastattelussaan, että hänen osastonsa saa vuosittain noin 350-400 pelien myyntipuhetta. Hän ei kuitenkaan maininnut, onko hänelle ehdotettu potentiaalista Fable-jatkoa, mutta mikäli sellainen joskus tulee, se todennäköisesti kulkee juuri Loftisin kautta.

Pelisarjan viimeisin julkaistu peli on digitaalinen korttipeli Fable Fortune, joka julkaistiin aiemmin kesällä. Pc:lle ja Xbox Onelle kehitteillä ollut Fable Legends sen sijaan peruttiin samalla, kun Microsoft sulki pelisarjaa kehittäneen Lionhead-studion viime vuonna.

Lähde: GameSpot

Lisää luettavaa